We gebruiken cookies op deze website.

Terug naar het overzicht

Wat krijg je als je de Reducept Methode koopt?

10 min. leestijd

De Reducept Methode biedt alles om jou zelf je pijn te laten verminderen. Dat doen we door verschillende strategieën te combineren die allen hun basis in de wetenschap hebben. Zodat jij je brein optimaal kunt trainen. Lees verder om te ontdekken op welke manieren de Reducept Methode jou kan helpen.

De Reducept App 

Het belangrijkste onderdeel van de Reducept Methode is uiteraard onze prijs-winnende app! Je kunt onze App op je mobiele telefoon, of een VR-Headset installeren

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Reducept App, op elk mogelijk apparaat. Als je bijvoorbeeld thuis op een VR-Headset speelt, maar op vakantie alleen je smartphone wilt gebruiken, is dat geen probleem. 

Als lid van Reducept krijg je zo lang je lidmaatschap loopt automatisch toegang tot alle updates die we uitbrengen. Wanneer je lidmaatschap stopt, heb je geen toegang meer tot de app. 

Reducept Method

Een uitgebreide pijncursus

Wanneer je start met Reducept, krijg je via de e-mail een serie e-mails op goed te starten. Onderdeel van deze serie is onze uitgebreide pijncursus. In 5 video’s leg ik (Louis) uit hoe pijn werkt, en welke strategieën je in kunt zetten om zelf je pijn te verminderen in het dagelijks leven. 

Elke video heeft een uitgebreid oefenboek, waar alle uitleg en oefeningen aan bod komen. Aan het eind van de cursus worden deze gebundeld in jouw pijnboek. 

Als lid van Reducept ontvang je uiteraard ook alle toevoegingen aan zowel de cursus als het pijnboek! 

Reducept

Toegang tot de ledenpagina

Ook krijg je toegang tot de ledenpagina. Op deze pagina vind je extra filmpjes en oefeningen om jouw pijntraining nog verder uit te breiden. Je vindt hier onder andere:

- Masterclasses: Dit zijn extra lessen van Louis en andere professionals over thema’s die met pijn te maken hebben. Je vindt hier bijvoorbeeld verdiepende informatie over mindfulness en zen, het placebo effect of hoe je in jouw leven makkelijker doelen kunt behalen.

- Oefeningen: Hier vind je vele extra oefeningen die je kunt toepassen. De oefeningen zijn gericht op wat je in je leven doet, je denken veranderen, je gevoel beïnvloeden of het trainen van jouw aandacht.

Voor de ledenpagina geldt ook, dat je onbeperkt toegang hebt tot alle inhoud op de pagina zolang je lid bent! 

 

De Reducept Community

Een belangrijk onderdeel van de Reducept Methode is de community. In de Reducept community helpen leden elkaar, kun je vragen stellen, tips geven of discussiëren over de Reducept Methode. 

Kortom… 

In de Reducept Methode vind je alles om te ontdekken hoe je zelf je pijn kunt verminderen. Op zo’n manier, dat je jouw brein traint en daadwerkelijk strategieën leert die in het dagelijks leven een positieve invloed hebben. Nog niet gestart? Probeer de Reducept Methode nu twee weken gratis om het zelf te ontdekken.