We gebruiken cookies op deze website.

Homepage Reducept

De Reducept-methode

Behandeling van chronische pijn gemakkelijker gemaakt voor u en uw patiënten.

Reducept biedt digitale pijneducatie en managementtraining voor uw patiënten en vlotte integratie met uw praktijk

Vraag een demo aan

Ontworpen om de wereld te bevrijden van pijn

Door de wetenschappelijke inzichten over pijneducatie, psychologie en digitale therapie te combineren, hebben we onze unieke methode ontwikkeld om chronische pijn te beheersen en te behandelen.

Professionals in de gezondheidszorg

Veel patiënten lijden al jaren aan chronische pijn, maar traditionele geneeskunde helpt niet in de bestrijding van hun symptomen. Ontdek hoe Reducept uw behandelingsprogramma's kan versnellen en de levenskwaliteit van uw patiënten kan verbeteren.

ONTDEK MEER
healthcare-providers

Patiënten

De Reducept game is voor patiënten uitsluitend verkrijgbaar bij onze medische partners. Klik en bekijk hieronder om na te gaan of uw arts of therapeut deel uitmaakt van ons netwerk en u de Reducept-methode kan aanbieden als onderdeel van uw behandeling.

ONTDEK MEER
doctor-patient

Onderzoekspartners

Wetenschap ligt ten grondslag aan Reducept. We werken nauw samen met topuniversiteiten, medische klinieken en gezondheidsinstellingen om de klinische doeltreffendheid van de Reducept-methode te valideren. Lees meer over mogelijke onderzoekssamenwerkingen.

ONTDEK MEER
research-partners

Pionieren in digitale gezondheid

De Reducept Methode is een complex niet-invasief behandelprogramma gericht op het verminderen van chronische pijn zonder het gebruik van medicijnen. Het unieke van Reducept ligt in:

 • Onderdompeling door de visuele game-achtige VR en mobiele ervaringen
 • De gamified evidence-based behandeltechniek
 • Werkgeheugen Gerelateerde (EMDR) oefeningen
 • Direct pijnverlichting effect door visualisatie
 • Zijn neurofysiologische opleiding
Download de brochure
game-brain-nerves

Wij helpen chronische pijn te begrijpen

Elk geval van chronische pijn is anders, maar wij geloven dat het mogelijk is om elke patiënt te helpen. We hebben de Reducept-methode gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om pijnpatiënten te helpen hun pijn te begrijpen en te overwinnen.

Lees meer
alarm-center

Klinische focus

Er is veel bewijs dat digitale training pijn vermindert. Samen met vooraanstaande instituten hebben we wetenschappelijk onderzocht dat de Reducept methode een significant effect heeft op het verlagen van pijnniveaus.

Over onderzoek
game-opening

“In vier maanden tijd, ben ik voor het eerst in twintig jaar pijnvrij. Ik heb twintig jaar geworsteld, wat een verademing! ”

Jaap

“Hoop dat professionals graag kennis en ervaring met elkaar delen op dit vlak. Als gebruiker ervaar ik dat Reducept op mentaal en fysiek vlak een blijvend en effectief resultaat.”

Marcia

“Na drie weken dagelijks gebruik had ik mijn pijnstillers niet meer nodig. Dat is meer dan ik had verwacht!”

Jolanda

“Met behulp van Reducept kan ik beter omgaan met mijn chronische pijn. Ik gebruik de app 30 minuten per dag en mijn pijn is echt verminderd. Ik zou iedereen met chronische pijn aanraden om het in ieder geval eens te proberen. ”

Philip

 • 200+professionals in de gezondheidszorg gebruiken de Reducept methode
 • 7Klinische onderzoeken
 • 5000+Patiënten verminderden hun pijn met Reducept

FAQs

FAQ categorie

Door te innoveren onderscheid jij je van anderen en kun jij je kosten terugverdienen of zelfs meer inkomsten genereren. Dit kan op de volgende manieren:

 1. Verwijzingen: elke praktijk die gebruik maakt van de Reducept methode is te vinden op onze website, zowel patiënten als verwijzers kunnen daar de praktijken vinden.
 2. Als behandelaar kun jij je onderscheiden door innovatie en uitbreiding van de behandelmogelijkheden voor chronische pijn.
 3. De Reducept methode kan worden toegepast in de praktijk en middels zorg op afstand thuis.
 4. Efficiënte behandeling en verkorting van de noodzakelijke behandelingstijd (eventueel met een vast tarief).
 5. Aanbieden van behandeling in groepsverband.
 6. Patiënten kunnen thuis aan de slag met de Reducept methode.

Internationaal zijn er verschillende subsidies beschikbaar voor de implementatie van technologie in de zorgsector, veelal voor de combinatie van onderzoek met implementatie op grotere schaal en/of samenwerkingsverbanden. Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van subsidies voor onderzoek naar de Reducept methode, neem dan contact met ons op om te adviseren bij de mogelijkheden die voor jou relevant zijn.

 

De eisen voor een vergoeding verschillen per land en zorgorganisatie. De aankoop van de Reducept methode wordt niet automatisch terugbetaald door de verzekeraar. Bekijk hier de declaratiemogelijkheden voor E-health in Nederland.

Onze partners