We gebruiken cookies op deze website.

Start met Reducept

Breid je behandeling uit met de Reducept methode

De Reducept methode biedt behandelaars de mogelijkheid om chronische pijn innovatief en effectief te behandelen. De Reducept app integreert pijn educatie en pijn management, onderdeel van de richtlijnbehandeling voor chronische pijn. Dit maakt het de ideale aanvulling voor jouw pijnbehandeling.

Download de brochure
Reducept training

Voor wie het is

Meer dan 200 zorgverleners in Nederland, gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn, hebben de voordelen ontdekt van het integreren van de Reducept methode in hun praktijk.

Van fysiotherapeuten tot anesthesisten, Reducept heeft voor alle zorgverleners dezelfde toegevoegde waarde door hun pijnexpertise te vergroten en hun gereedschapskist uit te breiden met een niet-medicamenteuze, niet-invasieve digitale therapie.

De Reducept Methode kan worden toegepast door fysiotherapeuten, ergotherapeuten, anesthesisten, verpleegkundigen, pijnconsulenten en psychologen.

 

Neem contact op
Reducept behandelaars

Aangesloten behandelklinieken

“We gebruiken de Reducept methode als aanvulling om de pijn beheersbaar te maken. Patienten zijn enthousiast over het programma, sommigen ervaren significante pijnvermindering.”

Dr. Kallewaard

Kallewaard Professional

“De Reducept Methode geeft patienten meer grip op hun pijnklachten.”

Lisanne

Patient met VR bril

“We hebben de VR headset bij 40 mensen getest, die allemaal een vermindering van pijnklachten ondervonden. De behandeling biedt patiënten hoop en bespaart tegelijkertijd geld.”

Prof. Dr. H. Van Goor

Harry van Goor
  • 250+Professionals gebruiken de Reducept methode
  • 8,7Gebruiksvriendelijkheid
  • 5minuten om een sessie te starten

Wil je weten hoe Reducept je praktijk kan aanvullen?

  • Geef evidence-based pijn educatie in VR
  • Bied online training voor je patiënten 
  • Bekijk de voortgang van je patiënten 
  • Beheer patiënten in je dashboard
Een demo aanvragen
Mockup Package NL