We gebruiken cookies op deze website.

Help

Ik heb een vraag over...

FAQ categorie

Ja, dat kan. Je kunt een abonnement  Reducept Methode online proberen door hier je account aan te maken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de chat of mail.

 

Je kunt een abonnement  Reducept Methode online kopen of een vriend(in)/familielid op de hoogte stellen door hier zijn/haar e-mailadres in te vullen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de chat of mail.

 

Je kunt contact opnemen met aangesloten behandelaren of met jouw huidige behandelaar de Reducept Methode starten. Gebruikt jouw behandelaar de Reducept Methode nog niet? Hier vind je een overzicht van klinieken die de Reducept Methode inzetten voor de behandeling van chronische pijn.

 

Goede vraag. We hebben hier voor je samengevat voor welke type pijnklachten De Reducept Methode geschikt is.

 

De Reducept Methode heeft pas een effect als je regelmatig traint. Wij raden je daarom aan om het minstens één keer per week te gebruiken gedurende een periode van minstens 4 weken. Leer hier meer over hoe je het maximale uit de Reducept Methode haalt.

Als je het abonnement  opzegt kun je de Reducept Methode gebruiken tot het eind van de door jouw betaalde periode. Daarna heb je geen toegang meer tot de Reducept Methode en App. Je kunt je abonnement altijd weer activeren wanneer je opnieuw besluit verder te gaan.

Alle updates en uitbreidingen op de Reducept Methode zijn inbegrepen in je abonnementsprijs, tenzij anders vermeld.

Nee, omdat het abonnement automatisch verlengt. Als je het abonnement  opzegt, heb je nog toegang tot de Reducept Methode in de maand waarin je opzegt.

Je ontvangt een aantal dagen voor de afschrijving een e-mail met een factuur. Dit gebeurt automatisch. Je kunt op dat moment nog besluiten het abonnement  op te zeggen zonder dat de afschrijving plaatsvindt.

Lees hier op welke manieren je nu en in de toekomst gebruik kunt maken van de Reducept Methode.

Een overzicht van geschikte Virtual Reality - brillen en alle kosten vind je hier.

De kosten voor de Reducept Methode vind je hier. Kosten voor externe hardware zoals een Virtual Reality - bril of mobiele telefoon zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze producten worden niet door Reducept geleverd. Je kunt hier lezen wat je krijgt bij de aanschaf van de Reducept Methode.

De Reducept Methode wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn we hierover in gesprek, helaas kunnen we geen uitspraken doen over de verwachte duur van dit proces.

Op zoek naar hulp bij de installatie op jouw apparaat?

Download hier een handleiding van jouw apparaat en installeer stap-voor-stap de app.

De mobiele app handleiding
De PICO VR handleiding
De Oculus Go VR handleiding

reducept manuals

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stuur ons een bericht via de chat of email en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Neem contact op
Sjouke Elzinga

Direct aan de slag met de Reducept Methode?

  • Probeer 14 dagen gratis
  • Gemakkelijk trainen op je mobiel, computer of Virtual Reality set
  • Leer alles over pijn van experts
  • Vind steun in de community
Start Gratis